Nebraska

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Nebraska

Nekretnina na prodaju u Nebraski

Graniči na sjever s Južnom Dakotinom; na istok s Iowom i Missourijom; na jugu s Kansasom; jugozapad s Coloradom; na zapadu sa Wyomingom. Rijeka Missouri obilježava čitavu istočnu granicu.

Nebraska je savezna država SAD-a koja je i velika ravnica i srednje-zapadne države. Glavni grad je Lincoln, a glavni grad Omaha, koji se nalazi na rijeci Missouri.

Nebraska tržište nekretnina i dalje je dobivalo energiju 2018. U posljednjih godinu dana, cijene nekretnina za prodaju u Nebraski porasle su na najbržem mjestu od 1994. godine, nakon što se državna ekonomija počela jačati.

Cijene nekretnina za prodaju u Nebraski su ubrzale tijekom posljednje dvije godine i nastavile su rasti u drugom tromjesečju. Tijekom prvog tromjesečja 2018., cijene u Nebraski bile su 26% više nego na početku recesije.

Stabilnost Nebraske tržišta nekretnina tijekom recesije dijelom je pridonijela ovoj snazi.

Pored toga, cijene kuća povećane su tijekom cijele države. Posljednjih godina cijene su velike, no povećanja u Omahi i Lincolnu također su bila izvanredna. U Lincolnu cijene nekretnina porasle su s prosječnom stopom od 8,4% u posljednja četiri tromjesečja, čak i premašivši stope rasta devedesetih godina.

U posljednjih pet godina prosječne cijene kuća u Nebraski porasle su za više od 30% za kuće visoke, srednje i niske cijene.

Vrlo ograničena ponuda širokih i stalnih cijena.

Povećanje troškova gradnje također je pridonijelo povećanju cijena nekretnina za prodaju u Nebraski.

S ograničenjima ulaganja u Nebraski i s rastućim cijenama od iznajmljivanja, vlasništvo kuće je odbijeno. U prvom kvartalu 2018. godine stopa vlasništva u Nebraski bila je za oko 5 postotnih poena manje nego u 2009. godini.

Lincolnovo tržište nekretnina u Nebraski predstavlja sjajan primjer prednosti sporog rasta. Lincolnovo tržište nekretnina može biti model koji treba slijediti za ostale američke gradove.

Prosječna trenutna cijena kuća za Lincoln je manja od nacionalnog prosjeka. Dok je Lincolnovo tržište nekretnina niže od nacionalnog prosjeka, cijenjeno je s godišnjom stopom od 11,4%, u usporedbi s nacionalnim prosjekom od 6,7%.

Činjenica da je Lincolnovo tržište nekretnina bilo u paru ili, u nekim slučajevima, premašilo nacionalni prosjek govori o snazi ​​tržišta.

Postoji mnogo razloga zašto je Lincoln nekretnina tako atraktivna kupiti ili ulagati u nekretnine za prodaju u Nebraski. Povećanje potražnje na tržištu može biti najatraktivniji aspekt ulaganja u nekretnine Lincoln. Ovo počinje privlačenjem područja na kojemu treba raditi. Nekoliko gradova može se pohvaliti boljim brojevima. Kao rezultat toga, Lincolnove investicije u nekretnine za prodaju nekretnina u Nebraski trebale bi imati koristi.

Još jedan pozitivan znak odnosi se na količinu novih zaliha gotovih proizvoda na tržištu. U posljednjih dvanaest mjeseci na tržištu je bilo 902 novih građevinskih dozvola. Tijekom posljednje tri godine, Lincoln daleko nadmašuje nacionalni prosjek za nove stambene dozvole.

Lincoln i dalje potiče tržište nekretnina. Sva tržišta prolaze kroz razdoblja male korekcije. Najbolja tržišta koriste ovo kao katalizator za kontinuirani rast. S čvrstim osnovama i razdobljima održivog rasta, Lincolnovo tržište nekretnina čini se da je u pravom smjeru.

Tržište nekretnina u Omahi je vrlo različito u 2018. godini u usporedbi s prije nekoliko godina. Vrijednost kuće u Omahi porasla je za 8,0% u protekloj godini i očekuje se smanjenje za -0,7% u sljedećoj godini.

  •  
    Selio se u Nebrasku. Emigrirani i žive u Nebraski.

        Sa svojih 93 županija, nacija za koju smo danas odlučili usmjeriti našu pozornost je ... Nebraska! Da, još uvijek smo u Americi, upravo u središnjem dijelu zemlje. Nije iznenađujuće da je poznati slogan "Nebraska: gdje počinje Zapad" stvoren upravo s obzirom na njegov geografski položaj. ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 15443

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Nebraska, Sioux County, Sioux County, Sioux County

6,162,602.29HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

6150120 m²
SPRING Creek Ranch - Sioux County, Nebraska: Proljeće Creek Ranch trava je granični 1.520 ± deeded ranč koji se sastoji od jako-sodded trave pašnjaci,...
UNAVAILABLE
Cod. 3592

Prodaja Kućica na splavu, Nebraska, Lincoln, Lincoln, Lincoln

1,413,773.47HRK
Prodaja
Kućica na splavu

1200 m²
2 BR, 1-1/2 BA čiste kuće u velikom susjedstvu
UNAVAILABLE
Cod. 3591

Prodaja Kućica na splavu, Nebraska, Omaha, Omaha, Omaha

42,050,697.99HRK
Prodaja
Kućica na splavu

450 m²
Custom Designed Home,
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB